Powered by Smartsupp Man4you - GY.I.K.

Gyakori kérdések

Mennyi a kísérők óradíja?

Nincs egységes óradíj, mint ahogy egységes cipőméret sincs. Nálunk felnőtt emberek egyeznek meg egymás között abban, hogy kinek milyen értéket képvisel, amikor és ahogyan együtt szeretnék tölteni az időt. Ez tehát egy nagyon fontos kérdés, amit mindenképpen tisztáznotok kell - de az ügynökség ebben teljesen szabad kezet ad mindenkinek.

Mennyi a minimális vagy maximális foglalási idő?

Itt is érvényes az, ami az óradíjnál: két ember együtt töltött idejéről legjobb, ha ők maguk rendelkeznek. Vannak elfogadott sztenderdek, amelyeket érdemes lehet figyelembe venni (pl az első találkozó ne tartson 3 óránál tovább, legyen lehetőség a találkozó megszakítására, ha valamelyik fél nem érzi jól magát, stb), de valójában minden csak rajtatok múlik.

Hogyan fizethetek a kísérőmnek?

Bármilyen módon, mivel a kísérőnek járó összeget ügynökségünk semmilyen módon nem szabályozza, és semmit nem vesz el belőle. Az viszont nagyon fontos, hogy legkésőbb a találkozó elején a tranzakciónak meg kell történnie, visszavonhatatlan és igazolható formában.

Minden költséget kell fedeznem az adott dátum alatt?

Igen. Így például az összes fogyasztás: étel, ital, desszert, és minden utazással kapcsolatos költség is rád hárul, hacsak erről külön (és teljesen egyértelműen) máshogy nem állapodtok meg - de ha lehetséges, inkább maradjatok az íratlan szabálynál, miszerint a kísérő nem fizet. Ő azzal ''fizet'', hogy szolgáltatást nyújt.

Hová szervezhetem a találkozást?

Ez attól függ, hányadik alkalommal találkoztok. Első alkalommal mindenképpen valamilyen nyilvános, megbízható helyszín az ideális, hogy egyik fél se érezze magát feszélyezve. Egy sétálóutca, kávézó vagy köztér, ahol mondjuk egy munkatársaddal vagy régen látott ismerősöddel találkoznál, tökéletes.

Beszélhetek a kísérőmmel a találkozás előtt?

Persze! Sőt, kifejezetten javasoljuk, hogy beszélj vele. Nem csak azért, mert kellemesebbé, természetesebbé teszi a találkozást, hanem mert ő is szeretné tudni, milyen jellegű eseményre, programra számíthat: túrabakancs vagy szmoking illik-e inkább hozzá? Sportolni szeretnél, vagy baráti összejövetelen társasjátékozni? Ha ismerősök közé viszed, mindenképpen beszéljétek meg azt is, ''honnan ismeritek'' egymást, és ''milyen viszonyban'' vagytok, ezzel sok kellemetlen szituáció elkerülhető!

A kísérők bizalmasabb, zárt ajtók mögötti kedvességet is nyújtanak?

Ha jól értjük, amire célzol, akkor nem, ez a szolgáltatás nem erről szól. Társaságot nyújtanak, kifejezetten abban az értelemben, ahogy valakivel közösen részt veszel egy hétköznapi, társasági vagy alkalmi rendezvényen. Nyilván mindenkinek más a vérmérséklete, és nyilván az erkölcsrendészet sem figyel műholdról, hogy a színházban megfogjátok-e egymás kezét, de szeretnénk világossá tenni, hogy ez nem egy intim együttléteket szervező iroda. Olyanból épp elég van már - kicsit talán több is, mint épp elég.