Powered by Smartsupp Man4you

Legyél kísérő!

Mindenki Téged keres.

A férfit, aki rendben van. Akivel nincs baj, aki kedves, aki korrekt, aki figyelmes és normális, és közben nem akar mindenáron valami mást. Te vagy az, aki minőségi időt szeretne tölteni a Nővel, Aki Ezért Jött, te vagy az, akinek fontos, hogy minketten jól érezzétek magatokat, és tudja, mit jelent egy nő életében egy magabiztos, intelligens, megbízható férfi, még ha csak rövid időre kér is arra, hogy legyél neki mindez....

Lehet hogy most azt mondod: "De hát én nem ilyen vagyok."

Dehogynem. Itt nem arról van szó, hogy te legyél James Bond, vagy a borotvareklámból a tökéletes arcú, kockahasú félisten. Mint férfi, az értékeid nem a külsőn és nem a fizikai adottságokon múlnak. Tudod, hogy te is képes vagy a legjobbat nyújtani, amikor igazán fontos, hogy egy nő jól érezze magát. És mi pontosan ezzel foglalkozunk. Tehát akár étteremről, üzleti találkozókról, rendezvényről, színházról, kirándulásról vagy a British Museumról van szó, és akár be kell mutatkoznod másoknak, akár csak ketten lesztek az elejétől a végéig – itt nem kell tökéletesnek lenned, nem dísztárgy, nem szobapincér és nem fotómodell leszel, hanem az, ami egyébként is vagy: egy pozitív személyiségű, őszinte és határozott, igazi férfi.

Ha kellemes társaság vagy, az bőven elég. Valaki meg fog kérni rá, hogy ideig-óráig az ő kellemes társasága legyél.

Hogyan működünk?

Talán meglep, hogy itt a nők fizetnek a társaságodért. Pedig ez így van rendjén: valaki kér egy szolgáltatást, és pénzt ad érte, valaki más pedig pénzt kap, és nyújt egy szolgáltatást. Márpedig itt, függetlenül attól, hogy te is jól fogod érezni magad, valójában a nő boldogságáról szól az együtt töltött idő. Olyasmikre gondolunk most, amit felöltözve, az asztal két oldalán ülve lehet csinálni, tehát ne értsd félre: ez nem egy intimpartner-kereső szolgáltatás. Kifejezetten arról van itt szó, amit olyan ritkán kapnak meg a nők: hogy egy férfi, pusztán önmagukért, kulturált módon minőségi időt tölt velük anélkül, hogy bármilyen privát dolgot várna cserébe. Szóval üzlet, és méghozzá nagyon korrekt üzlet: az időt és a pénzt feleltetjük meg egymásnak.

Ritka, hogy egy együttműködésnek ennyire tisztán látszik a két oldala.

Mit kell tudni a számokról?

Előfizetsz a tagságra (nem megújuló), és onnantól minden a tiéd. Nem veszünk le, nem kérünk belőle iksz százalékot, nem törjük le a kifli csücskét. Te vagy az, aki a szolgáltatást nyújtja, téged illet a nyeremény. Ennek megfelelően az árazást is neked kell tudnod: óradíj vagy hosszabb időre szóló összeg, nekünk mindegy, mikor mit választotok. Egyértelmű megegyezés kell hogy szülessen, más megkötés nincs.

Hogyan zajlik a regisztráció?

Mint bárhol máshol: ki kell töltened néhány dolgot, átmegy egy gyors ellenőrzésen, és egy-két óra múlva ott vagy az oldalon, a klubtagok számára láthatóan. Választhatsz olyan megjelenést is, hogy az egész világ lássa, vagy hogy csak a potenciális “üzletfelek”: a nők, akik az általad elfogadott kritériumokon belül vannak. Fontos tudni, hogy ez továbbra sem egy társközvetítő oldal: csak azért szűrjük meg neked az ügyfeleket, hogy a lehető legjobban tudd biztosítani nekik a pozitív élményt. Ezt pedig csak úgy lehet megoldani, ha te is jól érzed magad.

És akkor egyszer csak kiválasztanak?

És akkor egyszer csak. De értelemszerűen neked is megjelenik, hogy ki az, aki téged szeretne felkérni: attól, hogy hölgyválasz van, még te is adhatsz kétféle választ. Privát üzenetekben fogjátok megbeszélni, hogy ki mit vállal és ki mit szeretne (ezt továbbra sem az adult web szóhasználata szerint kell érteni), a megegyezés rátok tartozik, és nyilván lesz olyan, hogy létre sem jön, mert senkit nem kényszerítünk semmire. Ha viszont meg tudtatok egyezni, innen már csak az együtt töltött időtök van hátra.

És tényleg mindent a nő fizet?

Így van. Nálunk ez a szabály, hogy aki igénybe veszi a szolgáltatást, annak kell fizetnie a vele járó költségeket. Ez nem azt jelenti, hogy ha kirándulni mentek, ő veszi neked a hátizsákot, de mindenképpen ő veszi bele a szalámis szendvicset meg a félliteres ásványvizet, bizony. Mert ő találta ki, hogy hová mentek, mit csináltok, és te vagy az, aki ehhez csak a saját idejét, társaságát, jelenlétét adja. És igen, ezért vagyunk népszerűek: mert ha barátnőd van, az ugyanez, csak nem kapsz mellé egy garast se, zárójelben: sőt.

Tehát még egyszer.

Az idődet te hozod, a pénzedet pedig ő.

Igazán szép hely néha a világ.

Egyéb tudnivalók?

Csak a szokásos: vigyázzatok egymásra, és számoljatok el korrektül. A kifizetésnek, utalásnak mindig a találkozó előtt, azaz legkésőbb az elején kell megtörténnie. Mindegy, hogyan, mindegy, hogy kártya vagy készpénz vagy haszonállat, minthogy ugye mi ebből nem kérünk semmit – és ugyanezért az is mindegy, hogy mennyi pénz vagy hánypúpú teve. Az árazás általában órára megy, amíg csak néhány óra, és napra onnantól, hogy több nap, de ezek csak bevett szokások, nyugodtan kitalálhatsz bármit, csak legyen tiszta a megegyezés pillanatában.