Powered by Smartsupp Man4you

Regisztráció hölgyeknek:

Találd meg nálunk az Ideális Kísérőt!

Nem akar többet. Nem nyújt kevesebbet. Nem tolakodó, nem udvariatlan. Ő a kifogástalan úriember a filmekből, ő a magabiztos vezető a kiránduláson, ő a művelt és érdeklődő társalgópartner, a nyitott gondolkodású útitárs, a kedves és pozitív személyiség, akit magaddal viszel az osztálytalálkozóra, vagy akivel a kedvenc helyeden a legjobb fogásokat kóstoljátok végig, és mindent tud a borról meg a sajtról. Ha akarod. Amelyiket akarod. Akit szeretnél.

Válassz!

Ha kérdezted már valaha a világtól, hogy hová lettek a férfiak... Nos, nálunk vannak. Elhoztuk őket a filmekből, a könyvekből, a mesékből, elhoztuk neked a főhősöket, hogy te, akinek még fontos a minőség, a legjobb társaságban tölthesd a saját szabadidődet. Csak ez itt a valóság.

Ők itt igaziak.

Igen, ilyen van, és nem, nem csak az öreg milliárdos nők engedhetik meg maguknak Florida valamelyik villanegyedében. Van olyan, hogy valaki értelmes, magabiztos, erős, és mégis ő van érted és nem fordítva. Van olyan, hogy valakitől azt kapod meg, ami nőként mindig is járt volna neked, nem pedig furcsa, értetlen pillantásokat meg kínosan elhibázott félmondatokat. Van olyan, hogy egy este jól sikerül, és nem úgy, ahogy ezt a középiskolában meg a tizenéves házibulik félreeső szobájában értik. Van olyan, hogy jó társaságban, felhőtlenül, boldogan eltöltött idő, van olyan, hogy emlékezetes este egy férfival, anélkül, hogy azon kéne tépelődnöd, vajon mit akarhat igazából, és mikor kezd arról beszélni.

Ezt akarja, hogy TE jól érezd magad.

Ha nem ezt akarná, be sem engedtük volna. Mi csak azokkal foglalkozunk, akiknek Te vagy az első. Akik nem magukra gondolnak, nem az az első gondolatuk, hogy nekik ez hogyan éri meg, hanem felnőtt férfiak, akik elhozták neked az egész eddigi életüket, és most a Te rendelkezésedre állnak, hogy annyi időt tölts velük, amennyit Te szeretnél.

Ne keresd tovább az Igazi Férfiakat.

Csak válassz közülük.

Látni és nem látszani.

Ez itt nem klasszikus társkereső, itt nem kell kitenni magadat a kirakatba ahhoz, hogy mások kirakatát nézegesd. Nem: itt az van, amit mindig is szerettél volna: majd te eldöntöd. Majd te kiválasztod. Ezért lett a szlogenünk. Mert az a mi dolgunk, hogy válasszunk, és majd utána jönnek az urak, hogy ők erről mit gondolnak. Szóval csak dőlj hátra, és lapozgass kedvedre: egészen addig, amíg ki nem választasz valakit, azt se kell tudnia, hogy erre jártál.