Powered by Smartsupp Man4you - Rólunk

Rólunk

Médiamegjelenések

A Man4you itthon az első férfikíséret-szolgáltatás. Felismertünk egy igényt, és úgy döntöttünk, hogy helye van a piacon egy minőségi megoldásnak. Tudjuk, hogy a hölgyek közül sokan szeretnének időt tölteni férfiakkal, rejtett veszélyérzet vagy feszült hangulat nélkül, és tudjuk, hogy minden férfi szívesen odaadja az idejét, ha nővel való találkozásról van szó – főleg ha ez nem kiadással, hanem bevétellel jár.

Ma már természetes dolog, ha egy nő elfoglalt.

Ez már nem az a világ, ahol a férfi a kenyérkereső, a nő pedig az eltartott. Sokan emiatt ugyanannyit vagy többet dolgoznak, mint az átlag állampolgár, és nem mindig jut idejük a magánélet, a társasági élet, a baráti körök megszervezésére vagy fenntartására – olyan is van, hogy egyszerűen nem ezt az utat akarják járni. Mi arra koncentrálunk, ami a legfontosabb: a szabadidő minőségére. Ehhez adunk valamit, amit nem lehet “a sarki boltban megvenni”.

Akár vacsoráról, céges partiról, osztálytalálkozóról, bármilyen kulturális- vagy sportprogramról van szó, vagy egyszerűen csak jó idő van odakint, és egyedül nem olyan kellemes sétálni – ezek olyan pillanatok, amikhez jó társ egy férfi. Egy férfi, aki szívesen van ott, és nem jelent semmiféle kötelezettséget, problémát vagy későbbi komplikációt, egy férfi, aki egyszerűen csak a jelenlétét és az orgánumát hozza, aki ott van, és szeret ott lenni. Nevezhetjük ezt úgy, hogy “a kereslet és a kínálat egymásra talál”, de mondhatjuk egyszerűen azt is, hogy itt van egy ismert élethelyzet, és már nagyon régen szükség lett volna egy megoldásra. Mi pedig elhoztuk ezt a megoldást.

Azért vagyunk, hogy Ti jól érezzétek magatokat.

Mindehhez csak néhány olyan dolgot tettünk hozzá, ami szerintünk szükséges:

 1. Diszkréció

  A hölgyek profilja nem látszik, csak azok számára, akiket ők külön kiválasztanak. Nincs olyan probléma, hogy “mindenki látja, hogy fenn vagy az oldalon”, nincs olyan probléma, hogy valaki féltékeny lesz vagy kellemetlen kérdéseket tesz fel. Ez senkinek sem hiányzik, és mi megoldottuk, hogy egyszerűen és biztosan elkerülhető legyen.

 2. Biztonság

  Hozzánk nem kerülnek be a szélhámosok és a hamis regisztrációk, mert mindenkit gondosan ellenőrzünk, mielőtt jóváhagyjuk a tagságát. Odafigyelünk a részletekre, hogy a klubtagoknak már ne kelljen gyanakodva méregetniük egymást. Aki itt van, az megbízható.

 3. Segítség

  Kérdezz bátran, fordulj hozzánk, ha valamiben nem vagy biztos, vagy egyszerűen csak furcsa még neked ez a terep, és szeretnél jobban keresni / hirdetni magad. Mindent elmondunk, mi is akkor örülünk jobban, ha már az első találkozás is pozitív élmény!

 4. Korrekt ajánlat

  Nem tudunk annál barátságosabbat, mint a fixen árazott időszakos tagság, plusz a nulla százalékos jutalék minden másra. Mi így segítjük hozzá a klubtagokat a biztos, fenntartható és jogtiszta bevételhez.